Fetafisk

3 port

1 fiskblock
1 brk krossade tomater
3 stjälkar selleri
1 tärning grönsaksbuljong
1 msk olivoja
1 gul lök
1 klyfta vitlök
100 g fetaost
salt
peppar

Sätt ugnen på 200. Hacka lök och vitlök. Fräs löken i lite olja i botten av en kastrull. Häll över tomatkross och tillsätt buljongtärningen. Låt koka i tio minuter. Skär sellerin i cm-stora bitar. Blanda i den i tomatsåsen på slutet av kokningen. Skär fetaosten i tärningar. Smörj en ugnsäker form. Skär fiskblocket i sex bitar och lägg i formen, salta och peppra. Häll över tomatsåsen och strö över fetaosten. Tillaga i ugn tills dess att fisken är genomkokt.

Kommentarer
Postat av: lolo

Ahhhhh! ...och hur många gånger i veckan kan man äta fisk? ...och samma fråga om veckosallad. *höjer ett varningens finger* Den är vanebildande!

2007-01-07 @ 21:13:31
Postat av: lolo

Kan man äta silverfisk? ;-)

2007-01-07 @ 21:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback