Thaikyckling

500 g kyckling (gärna lårfilé, det är godast)
1 msk olja
1 - 3 msk currypasta
1 brk kokosmjölk
1 påse wokgrönsaker
1 lime
(cashewnötter)
salt
peppar

Skär kycklingen i mindre bitar. Värm upp en stor stekpanna eller wok. Häll i olja och currypasta och rör runt så att curryn smälter ut i oljan. Tillsätt kycklingen och stek den några minuter tills den är nästan färdig. Lägg över i tallrik. Fräs wokgrönsakerna enligt instruktion på påsen. Diska inte pannan mellan. När grönsakerna är klara så läggs kycklingen tillbaka i pannan. Tillsätt sedan kokosmjölken och låt koka in i några minuter. Pressa i limen strax före servering och smaka av med salt och peppar. Cashewnötter är gott till men ta inte för mycket av det goda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback